Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Od kud ja u naturizmu?  (Read 734 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bunnyema

• Global Moderator
  • Nude and Natural in Sandals
  • Country: hr
  • Bunnyema loves Bunnyrabbit <3 (^.^)
  • Referrals: 0
Od kud ja u naturizmu?
« on: May 17, 2011, 11:00:57 pm »
Dragi moji, od kada ste u naturizmu i sto ono predstavlja za vas? :624
Bunnyema =*= Roochack

Offline naturizam

• N Forum Veteran
  • Topfree
    • My naturism page
Re: Od kud ja u naturizmu?
« Reply #1 on: May 18, 2011, 05:22:54 am »
u, bunnyema, opsezna tema, ali evo, za sve koji me nisu vec citali :P
Desetak godina uopce nemam pojma, poceo polako kao i svi valjda, dok se nisam potpuno navukao :)
Znam da ce neki popljuvati da je to bullshit i reci, skines se i to je to, ali meni to znaci puno toga - zivotni stil, ali i filozofija. Oslobadjanje od odjece je za mene oslobadjanje od nekih drustvenih normi kojima je vecina nas sputana od rodjenja, nacin sjedinjavanja s prirodom cak kad si i doma. Sto se tice boravka u prirodi, meni je to opcenito vrlo kvalitetan nacin provodjenja vremena.

Ajmo sada vas dvoje, a i ostali, da vas cujemo :)

Offline bunnyema

• Global Moderator
« Reply #2 on: May 18, 2011, 11:30:20 am »
Ja sam odrasla u malo slobodnijoj obitelji ( ako ti je ruce skini se do gaca.. ) ali u pubertetu me nesto puknulo pa mi je oblacenje bilo vise fora ( ah.. mi zene).. I sada kak zivim s dragim opet setam bez gaca.. :) Za mene je to prekrasan osjecaj slobode, i mogu se potpuno opustiti, bez opterecivanja.. Na plazi jedino sto ne volim je vrucina i sunce.. u hladu uzivam, ali sunce me cini nervoznom.. I volim osjecaj po kozi kada puhne vjetar ili kada pada kisa.. jednostavno mogu uzivati u onome sto me okruzuje cijelim tijelom.. :) A kad sam doma, zecica me voli vise jer joj cijela mirisem isto i izgledam isto.. :)
Bunnyema =*= Roochack

Offline bunnyrabbit

• I make bunny hop around. Bunnyema. <3
  • N Forum Veteran
« Reply #3 on: May 18, 2011, 06:05:18 pm »

Znam da ce neki popljuvati da je to bullshit i reci, skines se i to je to, ali meni to znaci puno toga - zivotni stil, ali i filozofija. Oslobadjanje od odjece je za mene oslobadjanje od nekih drustvenih normi kojima je vecina nas sputana od rodjenja, nacin sjedinjavanja s prirodom cak kad si i doma. Sto se tice boravka u prirodi, meni je to opcenito vrlo kvalitetan nacin provodjenja vremena.

Potpisujem :)

Sam pocetak? neam blage. Jos ko klinac pred pubertetom i u pubertetu sam volio skinut kupace sa sebe u moru i plivat s njima u ruci, ili se skinut ako sam znao sa nece nitko naletit.
E eto sad sam tu di jesam, da kupace trazim 2-3 sata kad ih bas moram nac.
Prijelaz? stvarno se ne sjecam  :786

Offline naturizam

• N Forum Veteran
  • Topfree
    • My naturism page
« Reply #4 on: May 19, 2011, 04:13:26 am »
I volim osjecaj po kozi kada puhne vjetar ili kada pada kisa.. jednostavno mogu uzivati u onome sto me okruzuje cijelim tijelom.. :)

e da, to je mrak :)

Jos ko klinac pred pubertetom i u pubertetu sam volio skinut kupace sa sebe u moru i plivat s njima u ruci

yup, to sam i ja radio :)

Offline bunnyrabbit

• I make bunny hop around. Bunnyema. <3
  • N Forum Veteran
« Reply #5 on: May 19, 2011, 07:49:12 am »
Jos ko klinac pred pubertetom i u pubertetu sam volio skinut kupace sa sebe u moru i plivat s njima u ruci

yup, to sam i ja radio :)

To su garant svi radili... Caki i oni kojima je naturizam (a pod tim ne mislim na tebe  :909joj, bas fuuuuujj. kako mozes? :p

Offline Tihi

• Topfree
  • **
    • www.facebook.com/mario.fabekovec?ref=name#/mario.fabekovec?v=info&ref=name
« Reply #6 on: October 02, 2011, 05:16:35 pm »
OK, tema je već dosta stara, ali da ipak kažem koju o tome, kad napokon imam gdje. Još od malih nogu me to zanimalo, ali se nisam usuđivao probati, jer cijela moja okolina ne prihvaća naturizam i smatra to lošim. Čak sam i samog sebe pokušavao uvjeriti da to nije normalno, ali kako sam rastao želja je bila sve jača. Počeo sam se skidati kod kuće kad nije bilo nikoga, dok sam studirao počeo sam s kupanjem s kupaćima u ruci. A onda sam u mjestu gdje sam ljetovao pronašao FKK plažu, skinuo se pred svima tamo i osjećao sam se normalno kao da sam se cijeli život tako kupao. I od onda stalno ovako.

Offline bunnyema

• Global Moderator
« Reply #7 on: October 09, 2011, 11:04:17 am »
Tema je stara jer nas ima toliko puno da smo svi svoje napisali :p s obzirom da je balkan takav kakav je i na to da ljudi vise paze sta ce drugi rec nego da uzivaju drago mi je da ima i nas normalnih koji se nismo dali njihovim pricama o tome sto je a sto nije normalno.. biti gologuz na plazi je zaaaakon! A doma je to cisto uzivanje..
Bunnyema =*= Roochack